WIJ VERHUREN GEEN MOUNTAINBIKES INDIVIDUEEL (ENKEL IN GROEP VANAF 15 PERSONEN EN MET MONITOR)


Op ongeveer 400 m van De Hut werd er een prachtig bewegwijzerd mountainbikeparcours aangelegd. Het volledige traject is 38 km lang en werd opgesplitst in drie kleinere delen. Het loopt over een beboste duinenrug en dit wil zeggen dat de nodige heuvels, los zand en bomen aanwezig zijn om je eens goed uit te leven.

Wij hebben steeds mensen ter beschikking die je groep kunnen begeleiden. Deze ervaren monitoren kennen het parcours en de streek. Zij passen het traject (zowel de lengte als de moeilijkheidsgraad) aan de mogelijkheden van de groep aan. Ga je liever zelf op verkenning, dan willen wij er toch op wijzen de natuur zo min mogelijk te belasten door op het parcours te blijven. Zo kunnen wij ook morgen nog deze populaire vorm van recreatie beoefenen. Fietstochten De rustige wegen en het landschappelijke schoon van de Kempen zorgen ervoor dat iederen fietser het naar zijn zin heeft. Al het groen wordt regelmatig afgewisseld met talrijke toeristische bezienswaardigheden en gezellige cafés en tavernes. De Waterral kan u uitgewerkte tochten op kaart, huurfietsen en begeleiders bezorgen.
mountainbike

Prijzen

CONTANT BETALEN BIJ VERTREK (ER IS GEEN BANCONTACT)

OPGELET !!!  PARKEREN DOE JE HET BEST IN DE CARDIJNLAAN (100m gelegen van DE HUT) OF TIJDENS HET WEEKEND GRATIS OP DE PARKING VAN HET ZIEKENHUIS (schuin tegenover het ziekenhuis)  ZO ONTLAST JE DE BUURT !!!

image007.jpg