BESTE KLANTEN

DOOR DE NIEUWE CORONAMAATREGELEN DIE WIJ OPGELEGD KREGEN DOOR DE OVERHEID  MOGEN WIJ GEEN SHUTTLESERVICE MEER DOEN EN IS HET DRAGEN VAN EEN MONDMASKER IN DE BOTEN VERPLICHT. AL HET MATERIAAL WORDT NA GEBRUIK ONTSMET EN DE DEELNEMERS MOETEN ZELF IN - EN UITSTAPPEN, BEGELEIDERS MOGEN HIER NIET BIJ HELPEN. WIJ HEBBEN DAN OOK BESLOTEN OM ENKEL HET TRAJECT HERENTALS - GROBBENDONK TE DOEN EN DIT VANAF 1 AUGUSTUS 2020.
WIJ HOPEN DAT WE VOLGEND JAAR TERUG DE VOLLEDIGE SERVICE KUNNEN GEVEN.


WIL JE KAJAKKEN OF KANOVAREN ALTIJD 4 à 5 DAGEN VAN TE VOREN ONLINE RESERVEREN !!! JE KAN TOT DE DAG ERVOOR ANNULEREN !!!
[email protected]Door het hart van de Antwerpse Kempen kronkelt één van de zuiverste waterwegen in heel Vlaanderen: de Kleine Nete. Dit schilderachtige riviertje herbergt een rijke planten- en dierenwereld.


Tussen Retie en Grobbendonk is de Kleine Nete geschikt voor kano- en kajakvaart. Je vindt er alle nodige voorzieningen zoals aanlegsteigers, picknickbanken, vuilnisbakken en informatiepanelen. Avonturiers die op zoek zijn naar een bloedstollende adrenalinetrip vol kolkende stroomversnellingen zijn hier aan het verkeerde adres.
Wat je dan wel kan verwachten? Een ontspannen voortkabbelende maar fascinerende tocht door een idyllisch brokje natuur vanaf de watermolen in Retie tot de watermolen van Grobbendonk waar de tocht tenslotte uitmondt in een wondermooi parklandschap. Onderweg kom je langs enkele prachige natuurgebieden zoals De Zegge, het Olens Broek, Snepkensvijver, het Zwart Water en het Peertsbos.

Je passeert ook de Kempense Heuvelrug, een oude duinengordel waarop een indrukwekkend wandelnetwerk werd uitgebouwd. Je kunt er uitstekend mountainbiken en paardrijden.

Kortom, de Groene Netekant biedt een gedroomd dagje uit voor het hele gezin!

Prijzen

OPSTAPPLAATSEN (1 tot 2 dagen op voorhand reserveren)

Retie : 10 uur (1 tot 2 dagen op voorhand reserveren)
Kasterlee : 11 uur (1 tot 2 dagen op voorhand reserveren)
Ark Van Noë : 12 uur (1 tot 2 dagen op voorhand reserveren)
Bobbejaanland : 13 uur (1 tot 2 dagen op voorhand reserveren)

HERENTALS "DE HUT"  (vanaf 11 uur heel de dag door)

CONTANT BETALEN BIJ VERTREK (ER IS GEEN BANCONTACT)

OPGELET !!!  PARKEREN DOE JE HET BEST IN DE CARDIJNLAAN (100m gelegen van het Spaanshofpark) OF TIJDENS HET WEEKEND GRATIS OP DE PARKING VAN HET ZIEKENHUIS (schuin tegenover het ziekenhuis)  ZO ONTLAST JE DE BUURT !!!

VaarafstandenKlik op de afbeelding hieronder voor een grotere versie
vaarafstandengroot.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg image011.jpg image014.jpg