1. Centrum voor natuurgebonden recreatie en sport

De Hut is een houten chalet gelegen naast de Kleine Nete te Herentals (tussen Ring en Nederrij in het
Spaanshofpark ) met een polyvalente ruimte tot 140 m2. Zij biedt plaats aan ongeveer 80 personen en heeft een zeer ruim terras langs de oever van de Kleine Nete. 

De draaischijf voor onze activiteiten

De Hut dient enerzijds als draaischijf voor de activiteiten van Kano en Trekking Klub vzw en anderzijds voor die van De Waterral, Buiten de mogelijkheid om met een lekker drankje rustig te verpozen langs de Kleine Nete staan wij ook in voor verzorgde snacks, lunches, barbecues enz.

Het huishoudelijk reglement

De Hut is ingeplant in het Spaanshofpark van de stad Herentals in een rustige en mooie omgeving. Om dat zo te houden, willen wij iedereen vragen om de volgende afspraken na te leven;
Er zijn geen auto's in het park toegelaten worden. U kan wel de ruime parking op de hoek van de Ring en de Nederrij gebruiken (op ± 200 m afstand)

Opmerkingen zullen gemaakt worden tegen personen die overdreven lawaai maken, vuil laten rondslingeren of zich niet houden aan deze afspraken. Mogen wij hiervoor uw begrip vragen.

De hut
Openingsuren

Van eind april tot en met eind september open op zaterdag en zondag vanaf  11 uur.
De vakantiemaanden juli en augustus alle dagen vanaf 11u.
Zondag heel het jaar door vanaf 11 uur.
Andere dagen enkel mogelijk op afspraak.

Barbecue

Op voorhand te bestellen, andere combinaties zijn mogelijk, er dient een voorschot van 50% betaald te worden.

CONTANT BETALEN (ER IS GEEN BANCONTACT)

OPGELET! PARKEREN DOE JE HET BEST IN DE CARDIJNLAAN (100m gelegen van DE HUT) OF TIJDENS HET WEEKEND GRATIS OP DE PARKING VAN HET ZIEKENHUIS (schuin tegenover het ziekenhuis)  ZO ONTLAST JE DE BUURT!

02.jpg 03.jpg image001.jpg image004.jpg image008.jpg