Op een vlot de Nete afdobberen is een heel avontuur. Het wordt nog leuker als je dat vlot eerst zelf moet bouwen en daarna terug uit elkaar halen.


Indien het vlot bouwen goed lukt, kan je de tocht wagen. Per vlot zijn dezelfde trajecten mogelijk als per kano met uitzondering van het vertrek te Retie. Vaak is hier teweinig water. Op een vlot kunnen maximum tien personen, er wordt geroeid met peddels en niet met stokken, zodat niemand schade zou toebrengen aan de bodem van de rivier.

Indien u een traject plant, mag u niet vergeten dat een vlot trager is dan een kano, het heeft een gemiddelde snelheid van 3 km per uur. Over het ganse verloop van de Kleine Nete zijn er enkele stuwen waar men uit moet stappen. Met de kano levert dit geen probleem, zij zijn immers makkelijk te tillen, met een vlot zal het veel moeilijker gaan.
vlottentocht

Prijzen


CONTANT BETALEN BIJ VERTREK (ER IS GEEN BANKCONTACT)

OPGELET !!!  PARKEREN DOE JE HET BEST IN DE CARDIJNLAAN (100m gelegen van DE HUT) OF TIJDENS HET WEEKEND GRATIS OP DE PARKING VAN HET ZIEKENHUIS (schuin tegenover het ziekenhuis)  ZO ONTLAST JE DE BUURT !!!

Bekijk het filmpje dat Vlaanderen Vakantieland hier draaide

Link naar videoDSCN0719.JPG DSCN0720.JPG IMGP0055.JPG IMGP0061.JPG IMGP0078.JPG IMGP0080 (1).JPG IMGP0080.JPG